به گزارش خبرگزاری مهر، احسان بهمنی گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان و مبنی بر انتشار مطالب کذب، توهینآمیز و دادن نسبتهای غیرواقعی به ایشان در یکی از شبکههای اجتماعی، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای انجام شده مشخص شد فردی ناشناس با هویت نامعلوم در گروهی در شبکه اجتماعی واتس آپ اقدام به انتشار محتوا و مطالب کذب بر علیه شاکی کرده است.
این مسئول انتظامی اظهار کرد: با انجام تحقیقات فنی پلیسی متهم شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر وجهت انجام تحقیقات به پلیس فتا منتقل شد.
بهمنی اضافه کرد: متهم در ابتدا منکر هرگونه بزه انتسابی شد و از موضوع اظهار بیاطلاعی کرد اما درنهایت با مشاهده مستندات، لب به اعتراف گشود و ارتکاب جرم را پذیرفت
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان خاطرنشان کرد: توهین، افترا، تهمت، تمسخر، ارسال پیام خصوصی وانتشار شماره تماس افراد و یا اطلاعات کاری و خصوصی آنها در فضای مجازی یا در شبکههای اجتماعی و غیره از مصادیق مزاحمت اینترنتی است و برابر ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی هرگاه کسی در فضای مجازی برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.
بهمنی بیان کرد: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشابه و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.
نظر شما